Субота, 05.12.2020, 12:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Веб-портал професійно технічної освіти

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України

Головне управління освіти і науки Дніпропетровської ОДА

Дніпропетровська обласна рада

НМЦ ПТО у Дніпропетровській обл 
український центр оцінювання якості освіти
Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти
 

Педагогічна преса Освіта в Українi Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Підручники

Загальноосвітня підготовка

Українська мова (10 клас)

Українська мова (11 клас)

Українська література (10 клас)

Українська література (11 клас)

Математика (10 клас)

Математика (11 клас)

Фізика (10 клас)

Фізика та астрономія (11 клас)

Історія України (10 клас)

Історія України (11 клас)

Всесвітня історія (10 клас)

Всесвітня історія (11 клас)

Географія (10 клас)

Географія (11 клас)

Інформатика 

Зарубіжна література (10 клас)

Зарубіжна література (11 клас)

Англійська мова (10 клас)

Англійська мова (11 клас)

Громадянська освіта

Біологія та екологія (10 клас)

Біологія та екологія (11 клас)

Загальна біологія (11 клас)

Хімія (10 клас)

Хімія (11 клас)

Захист Вітчизни 10 клас (хлопці)

Захист Вітчизни 11 клас (хлопці)

Захист Вітчизни 10 клас (дівчата)

Захист Вітчизни 11 клас (дівчата)

Професійно-теоретична підготовка

Л.Е. Винокурова "Основи охорони праці"

В.Ц. Жидецький "Основи охорони праці"

К.Н. Ткачук "Основи охорони праці"

В.В. Осокін Охорона праці: питання і відповіді

М.С. Одарченко Основи охорони праці

Л.П. Крупська Економіка

В.О. Юзків Основи роботи на ПК

Інформаційні технології (комплексний посібник для ПТНЗ)

А.А. Дудніков Основи стандартизації, допуски, посадки і технічні вимірювання

В.З. Набродов Допуски, посадки та техічні вимірювання

Допуски, посадки та технічні вимірювання, практикум частина 2

О.В. Глущенко Збірник завдань з предмета "Електротехніка з основами промислової електроніки"

В.Є. Китаєв Електроткхніка з основами промислової електроніки

О.Д. Наровлянський Правознавство (для предметів "Основи правових знань" та "Основи трудового законодавства")

В.П. Бралатан Професійна етика 

В.К Сидоренко Технічне креслення

Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах

І.В. Гуменюк "Технологія електродугового зварювання"

О.Г. Биковський Технологія та обладнння електричного контактного зварювання

В.В. Хільчевський Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів

В.М. Клименко Матеріалознавство

О.А. Кузін Металознавство та термічна обробка металів

А.М. Власенко Матеріалознавство та технологія металів

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування

В.Ф. Кисликов "Будова й експлуатація автомобілів"

О.Г. Шаповаленко "Основи електричних вимірювань"

В.В. Юрженко Будова автомобіля

А.М. Власенко Слюсарні роботи

Кухар. Кондитер

В.С. Доцяк "Українська кухня"

В.С. Доцяк "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

Н.П. Саєнко "Устаткування підприємств громадського харчування"

Г.І. Шумило "Технологія приготування їжі"

В.В. Архіпов "Організація ресторанного господарства"

Г.Т. Зайцева "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів"

О.М. Олійник "Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування"

Н.О. П'ятницька "Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства"

М.С. Косовенко "Технологія приготування їжі"

Я.М. Сало Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа

В. С. Ростовський Збірник рецептур

Збірник рецептур страв і кулінарних виробів

Л.Я. Старовойт Кулінарія

Л.І. Антонець Лабораторний практикум з предмета "Технологія пригтування їжі та організація виробництва"

Р.В. Карпенко Опорний конспект лекцій "Облік, калькуляція і звітність"

Т.М. Горпиненко Лабораторно-практичні роботи з кулінарії

Рисование и лепка кондитерских изделий

Н.М. Зубар Основи фізіології та гігієни харчування

Г.Г. Зайцева Калькуляція та облік в закладах ресторанного господарства

Л.Я. Старовойт Устаткування підприємств громадського харчування лабораторний практикум

Перевірочні роботи з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" частина 1 (кухар 3 розряду)

Перевірочні роботи з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" частина 2 (кухар 4 розряду)

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

В. В. Сопко Бухгалтерський облік

І.Б. Садовська Бухгалтерський облік

О.В. Лишиненко Бухгалтерський облік

М.І Небава Економіка та організація виробничої діяльності підприємства (частина І)

Діловод

Підручник з "Навчання машинопису"

А.Н. Діденко Сучасне діловодство

О.В. Матвієнко Основи організації електронного документообігу

О.І Палеха Організація сучасного діловодства

Діловодство й архівна справа. Терміни та визначення понять

В,В. Бездрабко Управлінське документознавство

Л.І. Скібіцька Діловодство 

 

Наша адреса: Україна, Дніпропетровська обл.,

м. Новомосковськ, вул Леваневського, 27А

Телефони: (0569) 38-02-29 , 096-362-47-18

Факс: (0569) 38-08-11

e-mail: ptu48@i.ua