Субота, 26.09.2020, 21:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання

Міністерство освіти і науки України

Веб-портал професійно технічної освіти

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України

Головне управління освіти і науки Дніпропетровської ОДА

Дніпропетровська обласна рада

НМЦ ПТО у Дніпропетровській обл 
український центр оцінювання якості освіти
Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти
 

Педагогічна преса Освіта в Українi Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог файлів

Головна » Файли

Всього матеріалів в каталозі: 34
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 3 4 »

Методичний посібник для підготовки кухарів IV розряду з теми програми: «Приготування тіста та виробів з нього».

МК Громадського харчування | Переглядів: 886 | Завантажень: 0 | Додав: Tanya | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)

Методична розробка уроку виробничого навчання: «Приготування страв з макаронних виробів».

МК Громадського харчування | Переглядів: 590 | Завантажень: 0 | Додав: Tanya | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)

Методична розробка уроку виробничого навчання:"Приготування бутербродів відкритих, закритих, складних. Вимоги до якості."

МК Громадського харчування | Переглядів: 508 | Завантажень: 0 | Додав: Tanya | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)

Методична розробка уроку виробничого навчання: "Сочники".

МК Громадського харчування | Переглядів: 379 | Завантажень: 0 | Додав: Tanya | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)

  Навіть не знаю чи варто говорити про те, що  гарно оформлена їжа – це дуже важливо.  Ви можете приготувати екзотичну страву і подати її в каструлі і ніхто її не запам'ятає, або приготувати все найпростіше, але прикрасити і  гарно подати, і гості будуть говорити, що сьогодні все смачніше, ніж зазвичай.  Сьогодня я пропоную приготувати декор з сиру.

майстер в/н Бугар О.О.

МК Громадського харчування | Переглядів: 424 | Завантажень: 0 | Додав: Tanya | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)

Ми звикли розписувати писанки, фарбувати яйця. Я хочу показати вам, як за допомогою декупажа можна прикрасити пасхальні яйця.

Бугар О.О.

МК Громадського харчування | Переглядів: 294 | Завантажень: 0 | Додав: Tanya | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)

Майстер-клас на тему "Халумі", який супроводжувався розповіддю про походження, властивості, способи приготування сира халумі та сучасною подачою готової страви.

Підготувала майстер виробничого навчання Бугар О.О.

детальніше

МК Громадського харчування | Переглядів: 339 | Завантажень: 0 | Додав: Tanya | Дата: 23.02.2017 | Коментарі (0)

Перевірочні роботи

з предмета

«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Дидактичний матеріал

Посібник для викладачів

Частина ІІ

 

 

МК Громадського харчування | Переглядів: 1343 | Завантажень: 233 | Додав: Tanya | Дата: 04.02.2016 | Коментарі (0)

Демонстрація форм інтеграції навчально-виробничого процесу з технологіями виробництва

Автори: Хрон В.І., Лисиця О.М. - майстри виробничого навчання

МК Енергетичних дисциплін | Переглядів: 400 | Завантажень: 127 | Додав: Tanya | Дата: 21.05.2015 | Коментарі (0)

Розробка позакласного заходу.

На тему

«Екскурс в історію сніданків»

Автор:   Суха Ю.О.  викладач біології та хімії

Ползікова Є.П.  викладач математики та фізики

МК Класних керівників | Переглядів: 397 | Завантажень: 17 | Додав: Tanya | Дата: 13.05.2015 | Коментарі (0)

Наша адреса: Україна, Дніпропетровська обл.,

м. Новомосковськ, вул Леваневського, 27А

Телефони: (05693) 7-32-26, 096-362-47-18

Факс: (05693) 7-90-84

e-mail: ptu48@i.ua